Greiti lietinių sušiai su lašiša (Receptas)
- eglerace
- 2024-05-02
- 1 min. skaitymo
Kai negalite apsispręsti, o apsispręsti reikia, Alfas visada turi pasiūlymą.
Tai receptas, kuris patenkina visus norus ir visų kaprizus. Jeigu mėgstate ir lietinius, ir sušius, gaminkite lietinių sušius!
Sušių skonio lietiniai su lašiša, patiekti kaip sušiai, sulauks labai smagių reakcijų ir bus suvalgyti akimirksniu. Tinka ir pusryčiams (ypač savaitgalio lėtiesiems), ir pietums, ir vakarienėms. Trumpai tariant, neatsivalgoma ir universalu!

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia.
4–8 asm.
Gaminimo laikas: apie 20 min.
Lietinių sušiams pagaminti reikia:
1 kiaušinio
20 ml KIKKOMAN sojų padažo
200 ml SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio
200 ml NATURLI ekologiško avižų gėrimo
1 stiklinės miltų
2 vidutinių agurkų
1 šaukšto aliejaus
8 AJI džiovintų jūrų dumblių lapų
8 šaukštų PHILADELPHIA tepamo sūrio „Original“
2 šaukštų marinuoto imbiero
200 g lašišos filė
Kalendrų lapelių (papuošimui)
1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, viską išplakite.
2. Pilkite SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio, NATURLI ekologiško avižų gėrimo, berkite miltų ir išmaišykite šluotele. Įpilkite aliejaus, išmaišykite.
3. Agurkus nuplaukite, supjaustykite juostelėmis.
4. Įkaitinkite keptuvę, pilkite tešlą ir formuokite blyną. Nedelsiant dėkite AJI džiovintą jūrų dumblių lapą, prispauskite, kepkite 1 min. ir apverskite. Trumpai pakepinkite iš kitos pusės.
5. Lietinio pusę ištepkite PHILADELPHIA tepamu sūriu „Original“, dėkite marinuoto imbiero gabaliukus, agurkėlių juosteles, pjaustytą lašišą.
6. Susukite viską į cilindrą ir pjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
7. Papuoškite kalendrų lapeliais.
Gardžių atradimų.